Останні головні новини України » Новости » Политика » В России » Росія розпочала кампанію з дискредитації Сирського
19:25 Среда 0 95

Росія розпочала кампанію з дискредитації Сирського

21-02-2024, 19:25
⚡️російські пропагандисти поширюють відеопровокацію з так званим «сином Сирського». Цей ролик є частиною масштабної ворожої ІПсО (https://t.me/CenterCounteringDisinformation/9059), спрямованої проти командування ЗСУ.

▪️В рф намагаються скористатися тим, що у багатьох українців, зокрема військових, є родичі в рф. Цим вороги намагаються дискредитувати українців.

❗️Іван Сирський, який став героєм російських роликів, не є сином Головнокомандувача ЗСУ. Він син колишньої дружини Олександра Сирського від її іншого шлюбу. Івана Олександр Сирський не всиновлював, а з його матір'ю розлучився ще у 2009 році.

▪️Колишня дружина Олександра Сирського ще 14 років тому виїхала разом з дітьми та новим чоловіком до Австралії. З її родиною генерал-полковник Сирський не підтримує жодних стосунків.



ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
В России 20:23 Понедельник 0 709 Россия отреагировала на разрыв Договора о дружбе с Украиной Сегодня Петр Порошенко официально подписал документ об прекращении действия Договора о дружбе, сотрудничестве и партнерстве между Россией и Украиной. Российская сторона тут же выразила свое мнение по этому поводу.