Останні головні новини України » Новости » Политика » В Украине » Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки
21:35 Среда 0 148

Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки

14-02-2024, 21:35
Відповідно до Розпорядження Голови Верховної Ради України, для участі у Мюнхенській конференції з безпеки сформована парламентська делегація, до складу якої паритетно входять представники як парламентської більшості, так й опозиційних фракцій.
Фракцію «Європейська Солідарність» у зазначеній парламентській делегації представляє народний депутат України Олексій Гончаренко.

Заяви представників фракції «Європейська Солідарність» щодо неучасті їхньої фракції у Мюнхенській конференції з безпеки є маніпулятивними

Щодо участі народного депутата України Петра Порошенка в інших, «проголошених» ним зустрічах із керівництвом Європейського Союзу, із шістьма президентами, головами урядів країн-членів ЄС тощо, повідомляємо наступне.

Заяв і відповідних документів, що підтверджують зазначені вище зустрічі ані від народного депутата П. Порошенка, ані від міжнародних лідерів до Верховної Ради України не надходило.



ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив