Останні головні новини України » Новости » Публикации » Авто » Maserati представила новий розкішний седан
21:50 Воскресенье 0 877

Maserati представила новий розкішний седан

21-01-2018, 21:50
Авто 877 0
Компанія Maserati не хоче відставати в сегменті преміальних автомобілів, тому попрацювала над поліпшенням седана Ghibli. В ході цієї модернізації на світ з’явилася модель GranLusso.

Крім того, Maserati Ghibli GranLusso отримав адаптивні світлодіодні фари з безбарвним випромінювачем. Зовнішні поновлення в Ghibli будуть помітні лише для знавців. GranLusso демонструє нову передню частину з хромованими вставками на бампері і інші радіаторні грати, оформлені відповідно до актуальної стилістики Maserati.


Збоку машину можна відрізнити по шильдіку GranLusso і бічними спідницями в колір кузова. У задній частині знаходиться новий бампер і дифузор. Що цікаво, ці стилістичні зміни посприяли суттєвому покращенню аеродинаміки машини.


Стандартне обладнання Maserati Ghibli GranLusso включає в себе двозонний клімат-контроль, датчик дощу і преміальну акустику Bowers & Wilkins з 15 динаміками. По центру панелі красується 8,4-дюймовий сенсорний екран системи мультимедіа.


Під капотом – ніяких змін. Для седана передбачено два 3,0-літрові мотори V6. Бензиновий видає 350 к.с., тоді як дизель – 410 сил. З першим машина прискорюється до «сотні» за 5,5 с, а з другим – за 4,7 с.




ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Авто 13:59 Понедельник 0 40 Відновлення техпаспорта на авто після втрати Втрата технічного паспорта на автомобіль може стати несподіванкою та викликати занепокоєння, адже цей документ є важливим для підтвердження права власності та експлуатації транспортного засобу. Проте, немає причин для паніки. Існує чіткий алгоритм дій, який допоможе вам відновити втрачений техпаспорт.