Останні головні новини України » Новости » Публикации » Шоу бизнес » Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт знову були помічені разом
11:03 Среда 0 1 136

Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт знову були помічені разом

14-02-2018, 11:03
Історія непростих відносин Роберта Паттінсона та Крістен Стюарт досягла драматичного кінця п’ять років тому – тоді зірки саги “Сутінки” остаточно розлучилися. І тепер уявіть собі здивування шанувальників акторів і кінофраншизи, коли вони застали екс-коханих разом в одному з барів Лос-Анджелеса.

“Я була в барі, святкувала день народження одного з моїх друзів. І тут в приміщення увійшов Роберт Паттінсон, а за ним Крістен Стюарт. Я немов знову повернулася в шкільні роки і пережила свої сутінкові фантазії”, – написала на своїй сторінці в Twitter відвідувачка закладу, відзначивши:


“Було цікаво за ними спостерігати. Вони були схожі на двох друзів, які разом зависають в барі.”

Пізніше в соцмережі з’явилося ще одне або кілька схожих повідомлень, написане вже іншим очевидцем:


“Той момент, коли ти сидиш в барі в Лос-Анджелесі, і тут перед тобою з’являються Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт. Едвард І БЕЛЛА!”

Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт, нагадаємо, познайомилися в 2008 році на зйомках фільму “Сутінки”, де їм належало зіграти закоханих. Екранний роман швидко переріс в реальний, проте в 2012 році між молодими людьми стався перший розлад – після історії з інтрижкою між Стюарт і режисером стрічки “Білосніжка і мисливець” Рупертом Сандерсом. Знаменитості тоді розлучилися, але через кілька місяців Роберт не тільки пробачив Крістен, але зробив їй пропозицію руки і серця. Втім, незабаром вони все-таки остаточно розійшлися.


Крістен зараз зустрічається з моделлю Стелою Максвелл, а ось Роберт Паттінсон не так давно розлучився з Талією Барнетт (FKA Twigs) після трьох років стосунків. Пізніше ЗМІ повідомили про те, що актор вже знайшов собі нову пасію, але ця інформація поки не підтверджується.




ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Шоу бизнес 13:50 Пятница 0 824 Квентин Тарантино назвал любимый фильм Marvel В недавнем интервью Квентин Тарантино рассказал, что планирует посмотреть "Мстители: Финал", поэтому сейчас наверстывает историю киновселенной Marvel. По его словам, наиболее сильное впечатление на него произвел фильм Тайки Вайтити "Тор: Рагнарёк".