Останні головні новини України » Новости » Публикации » Общество » Надійний ремонт бойлерних прасок: де знайти майстерню
06:55 Вторник 0 206

Надійний ремонт бойлерних прасок: де знайти майстерню

11-06-2024, 06:55
Праска, яка невчасно зламалася – привід засмутитися. Але кияни та гості української столиці знають, що якщо бойлерна праска чи парогенератор виходять з ладу, варто звертатися до професіоналів. Майстерні мережі «КБТ-Сервіс» приймуть техніку відновлення на оптимальних умовах. Вартість та швидкість роботи майстра порадують клієнтів сервісних центрів на Правому та на Лівому березі.

Ремонт бойлерних прасок у Києві

 

  • Найпоширенішими причинами поломки прасок такого типу стають проблеми з електрикою та несправність модуля, що випускає пару. Визначити масштаб поломки зможе лише досвідчений майстер, який швидко знайде пошкоджену ділянку ланцюга.
  • Якщо проблема з парою, варто спочатку переконатись, що резервуар заповнений водою. При використанні поганої якості води, налитої з водопроводу, отвори для пари можуть бути закриті. Це накип, що утворюється через високий вміст солей кальцію у воді. Майстер проведе декальцинацію: після розбирання агрегату прочистить забиті накипом отвори. Після ремонту пар знову почне вироблятися та виходити назовні без проблем.
  • Якщо бойлер наповнений водою і вода також накопичується поблизу знімного резервуара, не варто підключати техніку і працювати нею. Потрібна консультація майстра. Тим більше слід звернутися до філій компанії «КБТ-Сервіс» при підтіканні води з резервуару.
  • При несправному нагрівальному елементі бойлера фахівці виконають його заміну, при зламаному термозапобіжнику замінять деталь або відремонтують «рідний» елемент. Якщо вийшли з ладу термостат, електромагнітний клапан або кнопка подачі пари бойлерної праски, майстер встановить нові комплектуючі.
  • Співробітники нашої компанії можуть працювати з несправними перемикачами тиску, регуляторами температури, кришками аварійного клапана. Ми усунемо будь-який вид протікання та встановимо нові деталі: на складі підприємства є великий вибір фірмових запчастин. Завдяки складу деталей, що завжди під рукою, ми підтримуємо адекватні ціни на послуги.

 

Ціна на ремонт бойлерних  прасок від 1200 грн

 

Кияни знають, що майстри «КБТ-Сервіс» приймуть бойлерну праску на ремонт їхню техніку на Троєщині та Оболоні, у Голосіївському районі, Позняках та на Печерську. Після детальної діагностики майстер вкаже на поломку та запропонує найкраще технічне рішення. Мережа майстерень перевірена часом: це висока якість роботи фахівців, штат умілих майстрів з великим стажем та вмінням працювати з будь-якими домашніми та стаціонарними агрегатами. Замовити ремонт бойлерних прасок тут – це означає заощадити бюджет і отримати за кілька днів свою техніку повністю відновленою.




ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Общество 10:42 Среда 0 97 Нотариальный перевод от квалифицированных профессионалов: особенности и преимущества В мире, где международное общение и сотрудничество становятся все более интенсивными, точность и легитимность перевода документов приобретают особую важность. Нотариальный перевод — это не просто перевод документа на другой язык, это официальный акт, который заверяет подлинность перевода перед нотариусом. По ссылке https://text.ua/services/notarialnyj-perevod-kiev разобраться можно в том, почему лучше довериться грамотным профессионалам в сфере перевода.