Останні головні новини України » Новости » Публикации » Общество » Оренда квартири у Львові та Києві: як швидко знайти житло
17:30 Понедельник 0 736

Оренда квартири у Львові та Києві: як швидко знайти житло

26-06-2023, 17:30

Довгострокова оренда квартир – один із доступних способів знайти житло на тривалий період. Та чи найбезпечніший і найпростіший?

Під час винайму житла часто виникає немало труднощів. Однак найперша складність у цьому процесі – швидко і надійно знайти квартиру на довготривалий період за, що не менш важливо, оптимальну ціну і зі зручним розташуванням. 


Щоб безпечно і за лічені дні знайти квартиру в довгострокову оренду, в Україні працює новітня платформа з пошуку житла, на якій можна знайти помешкання на винайм, економлячи свій час і кошти.


Для цього достатньо зайти на ресурс, ввести параметри, за якими Ви шукаєте помешкання, і обрати із запропонованих варіантів той, який Вас влаштовує. На сайті працює система миттєвих сповіщень про надходження актуального об’єкта на ринок, а також усі автори оголошень проходять процедуру ідентифікації. Це посилює надійність платформи і пришвидшує пошук житла в оренду.


Не менш важливим критерієм у пошуку квартири в оренду у Києві чи Львові є ціна. 


Оренда житла у Львові та Києві – сегменти, які нині забезпечують помешканням на винайм основну кількість наших громадян. І вартість винайму житла у цих містах України різко змінилася.


Вартість оренди квартири у Львові


Ціни на оренду квартир у Львові наразі стабільно високі. На це впливають такі основні чинники:

  • віддаленість Львова від прифронтових територій;

  • наближеність міста до кордону з країною Євросоюзу;

  • масове оселення у Львові внутрішньо переміщених осіб, відтак – стрімке зростання попиту на оренду житла;

  • порівняна безпечність міста;

  • повернення до Львова громадян, які покинули Україну на початку війни;

  • розташування у Львові медично-реабілітаційних центрів.

Орендувати однокімнатну квартиру у Львові можна від 12 тис. грн. Оренда двокімнатної квартири у Львові обійдеться від 14 тис. грн. 

Скільки коштує орендувати квартиру в Києві


Ціни на оренду квартир у Києві нижчі порівняно зі Львовом. 


Зараз найбільш популярні для винайму в Києві однокімнатні квартири. Двокімнатна квартира у Києві за попитом менш актуальна, а трикімнатні оселі затребувані тільки на 50% від наявної пропозиції. 


Орендувати однокімнатну квартиру у Києві можна від 7 тис. грн. Оренда 2-кімнатної квартири у столиці стартує від 9 тис. грн.

Отже, оренда квартири у Києві чи Львові віднедавна змістила цінові акценти: винайняти житло у Києві стало дешевше, аніж у Львові. Однак не змінилася загальна ситуація із пошуком помешкання – зберігається запит охочих надійно, швидко і безпечно орендувати квартиру у Львові чи Києві.


Для досягнення цієї мети використовують Flombu.com – нову платформу з пошуку нерухомості, де публікують перевірені оголошення від авторів, які пройшли ідентифікацію на сайті.




ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Общество 13:43 Четверг 0 43 Оформление морских документов: почему стоит обращаться за помощью к специалистам?

В сфере морских перевозок качественное оформление профессиональных документов играет ключевую роль для трудоустройства, повышения квалификации и других задач. Не рекомендуем заниматься вопросом оформления документов самостоятельно, если впервые сталкиваетесь с этой задачей и нету достаточного опыта. Лучше обращаться к профессионалам, которые помогут решить любые возникшие сложности. Подробнее об услугах специалистов узнайте на сайте https://docs.seamensway.com/.