Останні головні новини України » Новости » Публикации » Общество » Експерт пояснив, чому війна в Україні не буде тривалою
13:42 Пятница 0 343

Експерт пояснив, чому війна в Україні не буде тривалою

18-11-2022, 13:42
Забезпечити Росію необхідним для безперервного ведення активних бойових дій в Україні обсягом озброєння не зможе жодна з країн. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.
На його думку, в Україні військові дії не можуть продовжуватися до нескінченності, оскільки РФ не має необхідної кількості озброєння і взяти його ні звідки:

"Іран не має такої військової сили для того, щоб забезпечити РФ необхідним озброєнням і технікою... Занадто масштабна війна для Ірану. Північна Корея через треті країни намагається поставити озброєння РФ. Але у них у самих все рахується. Якщо ви подивіться кадри параду в Північній Кореї , у них навіть використовуються сільськогосподарська техніка. Трактори, які мають обробляти рисові поля, використовують як тягачі для систем артилерії. Там нічого роздавати".



ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Общество 22:43 Понедельник 0 28 Системы контроля доступа: типы и особенности

Система контроля и управления доступом (СКУД) – совокупность электронных устройств и средств, обеспечивающих контроль и безопасный доступ к различным объектам, территориям и помещениям. Альфред Хичкок говорил: «Безопасность – это не столько ограничение доступа, сколько контроль над ним». Именно это обеспечивает СКУД.