Останні головні новини України » Новости » Публикации » Общество » Все, що вам варто знати про кісточки для макіяжу. Короткий гайд від WoBs
12:32 Суббота 0 59

Все, що вам варто знати про кісточки для макіяжу. Короткий гайд від WoBs

1-06-2024, 12:32

Будь-який макіяж, чи то повсякденний, чи професійний, вимагає використання якісних б’юті-інструментів. Адже саме правильно підібрані пензлі з якісного ворсу та в ергономічному дизайні є основою ідеального мейкапу. У цій статті  ми зробимо короткий огляд основних чинників, на які варто звернути увагу перед тим, як купити кисті для макіяжу.

Які пензлі для макіяжу неодмінно мають бути у вашому б’юті-арсеналі?


Для створення мейкапу на щодень і для особливих нагод, у вашому б’юті-арсеналі мають бути базові кісточки для макіяжу, що стануть основою для створення будь-якого образу. Спробуємо розібратись, які пензлі обрати, що врахувати та як за ними доглядати:

  • Основні види пензлів. Для кожного косметичного засобу дуже важливо правильно підібрати пензлі для макіяжу та використовувати їх за призначенням, адже це впливає на якість нанесення на кінцевий результат. Розгляньмо чотири основні кісточки, які мають бути в кожній косметичці:

  • Для тону. Ці професійні кісточки для макіяжу зазвичай виконані у плоскій або заокругленій формі та мають досить щільне синтетичне наповнення, що дозволяє рівномірно наносити основу, контролюючи інтенсивність кольору та уникаючи плям та розводів. 

  • Для пудри. Кисті для макіяжу з цієї категорії мають об’ємний пучок з м’яким, пухнастим ворсом, що дозволяє опрацьовувати досить велику зону обличчя. Залежно від улюбленої текстури косметичного продукту, ви можете обрати натуральні кісточки для макіяжу з довгим і ніжним ворсом – для сухої косметики або придбати синтетичні пензлі з короткою та широкою основою – для рідких і кремових консистенцій.

  • Для рум’ян. Зручні кисті зі скошеною голівкою, які дозволяють точно наносити косметичний засіб на обрану ділянку, делікатно розтушовуючи його на шкірі та підкреслюючи виразність вилиць.

  • Для консилера. Для роботи з цим засобом найкраще купити пензлики для макіяжу, що мають маленький щільний пучок, який дозволяє точно наносити консилер на проблемні ділянки та ефективно його розтушовувати, вирівнюючи тон.

  • Для тонких ліній. Ідеальні пензлі для опрацювання найдрібніших деталей. На wobs.ua ви можете підібрати кісточку з мініатюрним кінчиком, з якою намалювати бездоганні стрілки та найделікатніші лінії стане під силу навіть новачку.

  • Якість. Не менш важливий критерій, який заслуговує особливої уваги. Український виробник кісточок для мейкапу Вобс виготовляє пензлики, в яких кожна деталь відіграє особливу роль на шляху до бездоганного макіяжу. Якісний ворс забезпечує рівномірне і точне нанесення продукту, ергономічна форма пучка сприяє зручності використання, а правильно підібрана щільність допомагає досягти бажаної інтенсивності кольору та текстури.

  • Догляд. Професійні кисті для макіяжу вимагають регулярного догляду. І для їх очищення важливо використовувати спеціальні засоби, які допоможуть не тільки позбутись забруднень, а й зберегти структуру ворсу, форму пучка та подовжити термін служби пензликів. Онлайн-магазин пензлів для макіяжу WoBs в своєму асортименті пропонує цілу лінійку професійних засобів для догляду за кісточками, які якісно очищують ворс та зберігають його ефективність на довгі роки.

 

Купити кісточки для макіяжу в WOBS: пензлики, що зроблять ваш мейкап бездоганним


Український виробник професійних кісточок ВоБс виготовляє пензлі для мейкапу, яким довіряють б’юті-майстри та любителі макіяжу. Преміальна якість ворсу, до дрібниць продумана конструкція та довговічність кожної деталі роблять пензлі ВоБс улюбленими інструментами серед широкого кола споживачів. В WOBS ви можете купити кісточки для макіяжу, що стануть запорукою успіху створення бездоганних образів на щодень і для особливих нагод. А інформативний блог з величезною кількістю цікавих та корисних статей допоможе вам дізнатись набагато більше про мистецтво мейкапу та поглянути на світ макіяжу з нового ракурсу.




ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Общество 12:33 Среда 0 116 Що таке сучасне обладнання для виготовлення комбікорму? Виробництво комбікорму – це важливий аспект у тваринництві, що безпосередньо впливає на здоров'я і продуктивність тварин. Buschhoff, провідний виробник обладнання для виготовлення комбікорму, пропонує рішення, що виводять цей процес на новий рівень. Якщо обрати обладнання для виготовлення комбікорму від перевіреного виробника, то отримати можна чимало плюсів для ефективного використання.