Останні головні новини України » Новости » Публикации » Общество » Як безпомилково вибрати ортопедичний матрац для сну подружнім парам
18:37 Четверг 0 57

Як безпомилково вибрати ортопедичний матрац для сну подружнім парам

4-04-2024, 18:37

Як безпомилково вибрати ортопедичний матрац для сну подружнім парам

Основні з них - якість, тип несучої системи матраца, рівень його жорсткості. Економія на спальних атрибутах, що прямо впливають на здоров'я і якість сну, неприйнятна. Купуючи дешевий двоспальний матрац із матеріалів сумнівної якості, ви просто викидаєте гроші на вітер. Ба більше, відпочинок на такому матраці не обіцяє нічого хорошого: виріб може завдати істотного дискомфорту і навіть спровокувати низку захворювань хребта. Куди розумніше економити на лікарях, ніж на купівлі спального приладдя. Грамотне рішення - вибір добротного ортопедичного матраца, здатного прослужити вам вірою і правдою довгі роки.

Сучасні виробники готові запропонувати найширший асортимент матрацних виробів на абсолютно будь-які смак, бюджет і вік. Примітно, що фабрики працюють на велике коло покупців, випускаючи моделі бюджетного, середньоцінового і преміального сегментів. Кращий вибір - купити матрац 160 на 200 з натуральних, екологічно чистих матеріалів. Такий виріб принесе масу користі здоров'ю опорно-рухової системи і забезпечить користувачеві справжній комфорт.


Безкрайній асортимент має зворотний бік у вигляді складності вибору відповідної моделі. Ортопедичні матраци 160х200 в Києві представлені в каталозі https://magdek.com.ua/ua/matrasi/matrasy-160-200/ інтернет-магазину "Магдек" настільки широко, що навіть досвідчений покупець може розгубитися і зазнати серйозних труднощів при виборі. Спробуємо визначитися з ключовими критеріями купівлі ортопедичного матраца.

Як вибрати матрац правильно?

  • Перше і найголовніше: за наявності у вас захворювань опорно-рухової системи перед вибором матраца необхідно проконсультуватися з лікарем. Фахівець порекомендує оптимальний ступінь жорсткості і несучу систему матраца, ґрунтуючись на симптоматиці та характері вашої проблеми.
  • Пам'ятайте, що визначити рівень жорсткості матраца можна тільки в індивідуальному порядку і з урахуванням антропометричних даних користувача (його зросту і ваги).
  • Подружнім парам слід підходити до вибору матраца з особливою уважністю. Найчастіше у подружжя різняться уявлення про комфорт: один любить спати на жорстких ліжках, а його друга половинка може заснути тільки на м'якій перині. Щоб догодити кожному, виробники пропонують практичне рішення - ортопедичні матраци з різним ступенем жорсткості. Матраци з'єднуються в один виріб за допомогою спеціального чохла.
  • Не менш цікавий варіант - купівля двоспального матраца з різними матеріалами наповнення. Покупець може замовити його в індивідуальному порядку, самостійно вибираючи шари наповнювачів на свій розсуд. Вартість такого виробу буде дещо вищою, що з лишком окупиться максимальним рівнем комфорту.


Пам'ятайте: при виборі матраца не потрібно поспішати. Терпляче вивчайте каталоги, придивляйтеся до новинок і не бійтеся звертатися за порадами до консультантів інтернет магазину матраців "Магдек".




ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Общество 13:43 Четверг 0 25 Оформление морских документов: почему стоит обращаться за помощью к специалистам?

В сфере морских перевозок качественное оформление профессиональных документов играет ключевую роль для трудоустройства, повышения квалификации и других задач. Не рекомендуем заниматься вопросом оформления документов самостоятельно, если впервые сталкиваетесь с этой задачей и нету достаточного опыта. Лучше обращаться к профессионалам, которые помогут решить любые возникшие сложности. Подробнее об услугах специалистов узнайте на сайте https://docs.seamensway.com/.