Останні головні новини України » Новости » Происшествия » СБУ навідалися до об'єктів УПЦ МП у Полтавській області
14:02 Понедельник 0 1 237

СБУ навідалися до об'єктів УПЦ МП у Полтавській області

5-12-2022, 14:02

Співробітники Служби безпеки України проводять контррозвідувальні безпекові заходи на об’єктах Української православної церкви Московського патріархату в Полтавській області.

Правоохоронці навідалися до Мгарського Спасо-Преображенського чоловічого монастиря Полтавської та Миргородської єпархії УПЦ та єпархіального управління Кременчуцької та Лубенської єпархії УПЦ.


Повідомляється, що заходи проводяться спільно з Нацполіцією у межах системної роботи СБУ з протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні.


Зазначається, що заходи проводяться у тому числі для унеможливлення використання релігійних громад як осередку "русского мира" та убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.


За участі представників церкви правоохоронці проводять огляд території та приміщень для виявлення осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України, та предметів, що заборонені до обігу.




ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Происшествия 13:09 Среда 0 187 Офіційно: дружина заступника Міністра внутрішніх справ України не перетинала державний кордон

Державна митна служба України офіційно повідомляє, що розповсюджена в деяких ЗМІ неперевірена інформація щодо виявлення на КПП «Захонь» угорською стороною значної суми валюти, яку буцімто переміщувала дружина заступника Міністра МВС України 29 вересня цього року, не знайшла свого підтвердження.