Останні головні новини України » Новости » Происшествия » Новий обмін полоненими з РФ: до України повернулися 20 захисників України
10:20 Пятница 0 749

Новий обмін полоненими з РФ: до України повернулися 20 захисників України

14-10-2022, 10:20

З російського полону повернули 14 воїнів ЗСУ, 4 бійці територіальної оборони, один службовець Нацгвардії та один військовий з Військово-морських сил. Декого з них звільнили з колонії в Оленівці Донецької області.


Україні вдалося повернути із полону 20 українських військовослужбовців. Є люди, яких утримували у колонії в Оленівці Донецької області, а також на території окупованих Запорізької та Херсонської областей. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Хлопці зараз проходять медичний огляд, всі щасливі бути на рідній землі. На них дуже чекали вдома. Часто це дружини та батьки, а на багатьох чекають діти", - поділився Єрмак.

 

Джерело: Vin.vn.ua




ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Происшествия 17:12 Понедельник 0 216 СБУ і ДБР затримали на Київщині бізнесмена, який перерахував бойовикам «днр» понад 15 млн грн Служба безпеки і ДБР затримали на Київщині гендиректора ливарного заводу з тимчасово окупованої Макіївки на Донеччині, який причетний до фінансування терористичної організації «днр».